Weddingplanner

Een bruiloft plannen is één ding… maar zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, is een tweede. In de aanloop naar jullie evenement zijn er ontelbaar veel zaken die goed geregeld zullen moeten worden. En ja… dat brengt de nodige stress met zich mee. De catering, de BABS, aankleding van de feestzaal, het vervoer, de tafel indeling, een draaiboek… en zo nog vele andere zaken zullen goed georganiseerd moeten worden om op dé dag volledig te kunnen genieten van hét moment.

In de voorbereiding maar zeker ook op dé trouwdag zelf is het een echte aanrader om te werken met een professioneel weddingplanner/Ceremoniemeester…! Zo belast je geen vrienden/kennissen of familie met deze zware taak, en kunnen jullie samen met alle gasten genieten van elkaar, dé dag en hét moment.

Bij een aantal van onze trouwfeestjes zijn wij vriendelijk ontvangen en begeleid door Samantha de Wolf, de weddingplanner en ceremoniemeester van Cre8Yourday.nl. en dat is ons prima bevallen! Van de aankomst tot aan het moment van afscheid liep alles volgens schema en op rolletjes. Exact zoals een trouwdag hoort te zijn..!

Een strakke planning, leuk aanspreekpunt en een onvermoeibare energie … dat is Samantha!

Ik ben Samantha de Wolf , weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en eigenaresse van Cre8yourday. Ik heb een passie voor ‘regelen en organiseren’ en daarbij ben ik fan van de liefde èn van bruiloften. Deze punten gecombineerd hebben ervoor gezorgd dat ik deze onderneming ben gestart. Het geeft een fantastisch gevoel als ik zie dat een bruidspaar blij is vanwege mijn hulp bij de organisatie van hun huwelijk of ongedwongen geniet van de rust & nuchterheid die ik breng op de dag zelf. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen optimaal kan genieten van een mooie huwelijksdag die goed verloopt!

Ik zou graag vrijblijvend kennismaken willen maken met jullie als stel om jullie beter te leren kennen. De klik is enorm belangrijk voor mij en hopelijk ook voor jullie! Op basis hiervan besluit je natuurlijk of je werkelijk met elkaar verder gaat. Zo gaat het in de liefde toch ook? 😉

Enthousiast? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Of neem eens een kijkje op mijn website…

www.cre8yourday.nl

Let me help you 2 cre8 the perfect day!