Trouwfoto’s

Licht en geluid zijn belangrijk tijdens een feest. Geluid zorgt voor de saamhorigheid en licht zorgt voor vibe, gevoel en sfeer. Die sfeer en dat gevoel wil je natuurlijk ook terug zien in de foto’s van jullie dag. Licht is het belangrijkste element in fotografie. Een professioneel fotograaf weet hier goed mee om te gaan en geeft jullie foto’s dat “Crazy-WOW” gevoel. Ontspan en geniet van jullie trouwdag, geniet van jullie gasten en geniet van jullie feest…!

Laura is al op talloze van onze evenementen van de partij geweest en verrast ons iedere keer weer met prachtige fotoreportages van bruiloften of familiefeesten. Maar ook bedrijfsevenementen weet zij piekfijn vast te leggen. Net als ons, is haar niets te gek en gaat ze altijd voor het perfecte plaatje. Een echte topper..! Wij adviseren Laura… de foto’s zeggen genoeg! Toch?

Ik ben Laura en fulltime allround fotografe. Tot 1,5 jaar geleden heb ik op Aruba gewoond en daar mijn passie voor fotografie ontdekt. Een professionele camera voor mijn verjaardag gekregen, vrienden wilden wel model staan, YouTube draaide overuren en daarna is het balletje in korte tijd keihard gaan rollen. Het vastleggen van verliefde stelletjes, families, aanzoeken, kinderen, vakantiehuizen, events tot bruiloften! Aangezien Aruba, One Happy Island, mijn tweede thuis is zal ik ook geregeld met mijn voetjes in het zand en de zon op mijn bol daar te vinden zijn.

Vol energie creëer ik de meest spontane beelden, herkenbaar aan mijn opmerkelijke stijl: vrolijk, kleurrijk & ongedwongen. Ik hou ervan om de emoties, sfeer en details vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn wat de meest spontane beelden oplevert!

Enthousiast? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Of neem eens een kijkje op mijn website…

 

www.lauradekwantphotography.com

Crazy VOORDEEL

 

Boek nu één van de Crazysounds.nl DJ-Shows in combinatie met een fotoshoot van lauradekwantphotography.com en krijg er,

gratis en voor niets,
een Bannerpakket t.w.v. € 75,- bij.