THE BIG SWINGERS

DE SWINGENDE FEESTBAND VOOR IEDER FEEST

THE BIG SWINGERS schudden je wakker met hun verfrissende nieuwe show!

The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals bijvoorbeeld Crazy Pianos, Rowwen Hèze, De Coronas en Kane. Deze uitzonderlijke en ruime ervaring in de muziekindustrie is terug te horen én te zien in deze nieuwe energieke showband.

The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd; waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders.

 

 

Vintage Pop… hoe klinkt dat?

 

Over minder dan vier jaar bevinden we ons alweer in de jaren 20! De muziek die een eeuw geleden zo populair was, van 1920 tot aan 1950 zal terug te horen zijn in de stijl van The Big Swingers. Nieuwe popsongs van o.a. Daft Punk, Justin Bieber en Bruno Mars ondergaan deze keer een totale metamorfose.

Met aanstekelijke harmonieën, een swingende ritme sectie en met een verrassende show in een retro podium setting zullen The Big Swingers je mee terug nemen in de tijd naar de ‘Gouden Eeuw van de Swing’!

 

PLAATJES…PLAATJES…PLAATJES….

BE WHERE EVERYBODY WANTS TO BE

welcome to the vip

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus arcu odio, dapibus eu vulputate eu, gravida ac diam. Sed placerat, nisl eget facilisis lacinia, augue nisi tincidunt est, sed sodales lectus nunc eget ipsum. Nulla facilisi. Nulla tempor est et mollis consequat. Aliquam erat volutpat.

VIP Champagne

membership perks

  • unlimited champagne bar access

  • guest list for all events
  • exclusive bar tab
  • vip lounge access
  • table service in the vip lounge
Join The Club

ALLES OP VERZOEK……!

REQUEST CARDS

The Big Swingers spelen niet alleen op het podium! Naast een hele toffe podiumact hebben ze ook een akoestische ‘walk-about act’… ! Met een Ukelele, Accordeon een wasbord en roeptoeter marcheren de 4 muzikanten tussen het publiek en laten alle gasten lekker meezingen met een toffe ‘sing along’.

Niet eens met de muziek? Of wil je graag dat éne toffe nummer horen? De Swingers dagen je uit…! Rondom in de zaal of op de piano vindt je Request cards..! En de naam zegt het al… vul je daar een titel en artiest in en gooi je hem op de piano? Dan spelen de Swingers jouw request en kun je los gaan op de dansvloer.

BOEK NU THE BIG SWINGERS

More info…?

The Big Swingers
CEREMONY or WALK-ABOUT ACT

The Big Swingers

WEDDING PARTY

The Big Swingers

COMPANY PARTY


BOEK NU HIER