Complete DJ-Show

Een feest of evenement organiseren doet u niet elke dag.  U wilt een professionele dj en perfecte kwaliteit als het gaat om de apparatuur. Qua uitstraling moet de show passen bij uw evenement maar ook bij de locatie en natuurlijk uw budget! Dan is de Complete Dj-Show van Crazysounds dé te boeken show! Met een overvloed aan gave lichteffecten en talloze opstellingen maken wij iedere locatie tot een feestlocatie.

Een exclusieve show huren doet u bij Crazysounds.nl.  Ieder evenement is anders, en zo ook de show van Crazysounds.nl. Samen bespreken we alle opties en verschillende opstellingen om uw feest nóg perfecter te maken. Geen opstelling is ons te gek als het maar een toevoeging is aan uw evenement! Bij ons kunt u al vanaf €600,- ex 21% btw een complete Dj-Show huren inclusief de lichtshow en geluidsapparatuur.

De Complete Dj-Show bestaat  uit:

  • *Een Dj-meubel incl. witte banner met led-verlichting.
  • *Een Pioneer CDJ 2000 NEXUS Dj-set incl. Monitor.
  • *Een passend geluidssysteem afhangende van de grootte van de zaal en het aantal gasten.
  • *Een Dj naar keuze(duur 4 uur)
  • *4 x Martin mac 250 Krypton movinghead op trusspaal.
  • *4 x 540 Graden led movinghead.
  • *2 x Showtec Active Sunstrip Blinder.
  • *2 x Dj Geyser RGB Verticale Rookmachine incl led verlichting.


		

Uiteraard is dit maar een deel van de benodigde verlichtingsapparatuur. Omdat al onze shows maatwerk zijn zal het verlichtingsplan natuurlijk exact aan uw wensen worden aangepast. Een grotere locatie of een groter publiek vereist vaak een grotere show.

Evenement op maat

Een complete DJ-Show maken we bij Crazysounds.nl dus per evenement op maat. Maak de show helemaal af met allerlei extra opties. Gaat u voor een extra Lasershow, Confetti Shooters of wordt het een schuim evenement? Wilt u graag een live saxofonist? Of misschien vindt u een verlichte dansvloer helemaal te gek?

Wij adviseren u graag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en voor welke feestlocatie u heeft gekozen dan denken wij graag met u mee.