In één keer geregeld!

Onmisbaar op jullie bruiloft, een Photobooth, een Dj én een Fotograaf! Crazysounds regelt het allemaal. 

Voor HÉT feest ook nog geen dj ingeschakeld? Kijk eens op Choose your Dj pagina daar staan al onze toppers, die in combinatie met een Dj-show, jullie feest tot een top avond maken! Van heel klein en intiem….tot over de top groots en spectaculair. Voor iedere bruiloft hebben wij een passende show en Dj. 

Mooie poses en gekke bekken van je vrienden tot je grootouders, worden tijdens jouw knalfeest vastgelegd door de Crazypics Photobooth. Voor de gasten direct een tof aandenken en voor jullie digitaal te ontvangen om nog eens na te genieten! 

Een mooie avond dat wordt het zeker…! En na een tijdje kun je altijd zeggen; ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’! Want wat is een tof feest zonder gave foto’s achteraf? Onze huisfotografe Laura is al op talloze van onze evenementen van de partij geweest en verrast ons iedere keer weer met prachtige fotoreportages van bruiloften of familiefeesten. Maar ook bedrijfsevenementen weet zij piekfijn vast te leggen. Net als ons, is haar niets te gek en gaat ze altijd voor het perfecte plaatje. Een echte topper..!

Boek nu hier in één keer!

Combi-Deal

** verschillende combinaties mogelijk.