Houten ijs Barrrrrr

Geeft u een tuinfeestje? Of heeft u een gezellige borrel met collega’s? dan mag deze schtterende ijsbar niet ontbreken. deze massief houten barombouw bevat een dubbele biertap en een ijsbak van 40 x 200 cm om al uw drankjes koud te kunnen houden tijdens uw evenement. L aat al uw gasten zelf eens een biertje tappen of de ober uithangen met de diverse houten draagtrays. De Houten ijsbar is niet alleen een prachtige toevoeging aan de styling van uw evenement, maar ook nog eens praktisch en geld besparend. Zo heeft u geen personeel nodig om uw gasten te bedienen en extra koelingen om uw frisdrank en wijn te koelen zijn overbodig.

dankzij de grote koeling van de biertap kunt u gerust grote groepen voorzien van een ijskoud biertje. De bar is voorzien van een dubbele tapkraan. zodat uw gasten kunnen door tappen terwijl er een nieuw vat wordt aangesloten op de 1e kraan. De ijsbar beschikt over een groot ijsreservoir waarin u ongeveer 60 flessen frisdrank of wijn koel kunt houden. Op de demontabele schenktafel kunt u naast voldoende glaswerk ook nog grote “limonade-jars” kwijt om eventuele kinderen te voorzien van een leuk, spannend en lekker drankje.

Voor de “stevige drinker” beschikt de Houten IJsBar over een echte “DrankBoom” …. ! Ja, u leest het goed… Een op de sidetable gemonteerde berkenstam hebben wij voorzien van drankhouders om uw flessen gedestilleerd in op te hangen. Kortom alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement verpakt in en op 1 bar.

Houten IJs Barrrr            € 225,-

Houtenbar, dubbele biertap, wasbak en sidetable inclusief drankboom

IJspakket                            € 50,-

Voldoende ijs voor eenmalig gevulde ijsbak

Transport                           € 0,65- per km

volledig transport vanaf Berkel en Rodenrijs
incl. op- en afbouw van de ijsbar