FEESTZAAL HUREN?

SPORTCAFÉ ‘T ACKERFIETJE

groeneweg 27, 2661 AL Bergschenhoek

Zelf een feestje organiseren?

get ready to party

Een verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij organiseren? Maar heeft u nog geen passende locatie? Loop eens binnen bij Sportcafé ‘t Ackerfietje in Bergschenhoek. Een gezellige locatie met verschillende mogelijkheden qua grootte. Zo kan er een deel van de feestzaal afgezet worden zodat het met een kleiner gezelschap toch nog gezellig aanvoelt. Crazysounds.nl verzorgd al jaren lang de licht- en geluidinstallatie en heeft recent de complete installatie vernieuwd en up-to-date gemaakt. Een nette bar en gezellig personeel zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw evenement.

Het feest te groot!

HET HUIS TE KLEIN?

Verjaart u binnenkort? Of wilt u een “Thema feest” organiseren? Maar heeft u niet genoeg ruimte thuis of geen zin in alle rommel? Dan heeft Sportcafé ’t Ackerfietje de juiste oplossing. Met een maximale capaciteit van 150 personen kunt u hier een écht knalfeest organiseren. Verwacht u echter maar 40 á 50 gasten op uw feestje dan kunt u hiervoor ook prima terecht. D.m.v. Back-drop gordijnen kan de feestzaal aanzienlijk worden verkleind zodat de focus van het feest in het ronde gedeelte van de zaal komt te liggen. En laat dat nu net het gedeelte met de bar en de dj zijn…! Zo kunt u dus met een klein gezelschap alsnog klein en intiem de gezelligheid ervaren van een professioneel georganiseerd evenement.

Feest met DJ DENMAN

Feest met DJ ROBBERT NIKLAS

Party non-stop

VOLLEDIG VERZORGD

In Sportcafé ‘t Ackerfietje kunt u een huwelijksfeest organiseren, maar ook een verjaardag of bedrijfsborrel behoren tot de mogelijkheden. Mocht het lekker weer zijn, dan kan het terras uitkomst bieden! En hebben uw gasten honger…? Dan wordt er een buffet voor u geregeld, of misschien ziet u meer in een complete BBQ voor al uw gasten? Tevens bestaat er de mogelijkheid om de aangrenzende sporthal voor een klein bedrag af te huren om daar eventueel wat sporttoestellen neer te zetten voor de kids. Zodat ook zij zich kunnen vermaken tijdens uw feest.

Organiseer uw eigen voetbal of volleybaltoernooi met wat collega’s ….! En sluit de dag af met een spetterend feest in ‘t Ackerfietje…! Neem contact op voor de actuele prijzen.

Regel alles lekker zelf….!

D.I.Y. FEESTJE

Het “do-it-yourself” concept is ook in Sportcafé ‘t Ackerfietje een mogelijkheid. U huurt dan “alleen” de feestzaal inclusief bar, beamer, meubilair en 1 of 2 man bedienend personeel. (afhankelijk van het aantal personen)

Alle drankjes en hapjes kunt u dan zelf inkopen en aanleveren. Ook de eindschoonmaak en het versieren vooraf van de ruimte kunt u dan zelf verzorgen. Zo kunnen ook de mensen en of verenigingen met een kleine portemonnee een professioneel en goed verzorgd evenement organiseren.

* U betaald 1 vast bedrag

* Zelf eten en drinken meenemen

* 1 of 2 man bedienend personeel erbij

* Met of zonder dj te huren…!

Vraag het aan Fabian…

Hebben we nog een datum vrij???

Zeker weten of je datum vrij is? Of wil je meer weten over de mogelijkheden in sportcafé ‘t Ackerfietje? Neem dan even contact op met de barman & eigenaar Fabian de Keijzer voor meer informatie.

BEL FABIAN

06 23 74 60 81

APP FABIAN

06 23 74 60 81

Of vul het formulier eventjes in….!