Feestzaal huren?

Een verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij organiseren? Maar heeft u nog geen passende locatie? Loop eens binnen bij Sportcafé ‘t Ackerfietje in Bergschenhoek. Een gezellige locatie met verschillende mogelijkheden qua grootte. Zo kan er een deel van de feestzaal afgezet worden zodat het met een kleiner gezelschap toch nog gezellig aanvoelt. Crazysounds.nl verzorgd al jaren lang de licht- en geluidinstallatie en heeft recent de complete installatie vernieuwd en up-to-date gemaakt. Een nette bar en gezellig personeel zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw evenement.

Het huis te klein?

Verjaart u binnenkort? Of wilt u een “Sweet-16 party” organiseren? Maar heeft u niet genoeg ruimte thuis of geen zin in alle rommel? Dan heeft Sportcafé ’t Ackerfietje de juiste oplossing. Met een maximale capaciteit van 150 personen kunt u hier een écht knalfeest organiseren. Verwacht u echter maar 40 á 50 gasten op uw feestje dan kunt u hiervoor ook prima terecht. D.m.v. Back-drop gordijnen kan de feestzaal aanzienlijk worden verkleind zodat de focus van het feest in het ronde gedeelte van de zaal komt te liggen. En laat dat nu net het gedeelte met de bar en de dj zijn…! Zo kunt u dus met een klein gezelschap alsnog klein en intiem de gezelligheid ervaren van een professioneel georganiseerd evenement.

Feest met Dj Denman in 't Ackerfietje!

Volledig verzorgd

In Sportcafé ‘t Ackerfietje kunt u een huwelijksfeest organiseren, maar ook een verjaardag of bedrijfsborrel behoren tot de mogelijkheden. Mocht het lekker weer zijn, dan kan het terras uitkomst bieden! En hebben uw gasten honger…? Dan wordt er een buffet voor u geregeld, of misschien ziet u meer in een complete BBQ voor al uw gasten? Tevens bestaat er de mogelijkheid om de aangrenzende sporthal voor een klein bedrag af te huren om daar eventueel wat sporttoestellen neer te zetten voor de kids. Zodat ook zij zich kunnen vermaken tijdens uw feest.

Organiseer uw eigen voetbal of volleybaltoernooi met wat collega’s ….! En sluit de dag af met een spetterend feest in ‘t Ackerfietje…! Zie de prijzenlijst onderaan deze pagina voor het overzicht aan drankarrangementen.

D.I.Y. Feestje?

Het “do-it-yourself” concept is ook in Sportcafé ‘t Ackerfietje een mogelijkheid. U huurt dan “alleen” de feestzaal inclusief bar, beamer, meubilair en 1 of 2 man bedienend personeel. (afhankelijk van het aantal personen) Alle drankjes en hapjes kunt u dan zelf inkopen en aanleveren. Ook de eindschoonmaak en het versieren vooraf van de ruimte kunt u dan zelf verzorgen. Zo kunnen ook de mensen en of verenigingen met een kleine portemonnee een professioneel en goed verzorgd evenement organiseren.

  • * U betaalt 1 vast bedrag!
  • * Zelf eten en drinken meenemen!
  • * Gratis 1 of 2  man barpersoneel erbij!!

 

Volledige huurprijs al vanaf €350,- ex 21% btw per avond. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De openingstijden voor evenementen zijn variabel i.v.m. sportwedstrijden. Gemiddeld is vanaf 20:00 uur tot 2:00 uur mogelijk.

Huur een Dj-Show

U wilt een feestje organiseren in ’t Ackerfietje en bent opzoek naar een leuke Dj? Crazysounds heeft voor ieder feest een passende dj. Check onze “Choose your dj“ pagina voor de mogelijkheden. Sportcafé ’t Ackerfietje is ons thuishonk waar wij een vaste installatie opgebouwd hebben staan. Mede daardoor kunnen wij onze uitgebreide Dj-shows daar met hoge kortingen aanbieden.

Budget Dj-show in ‘t Ackerfietje (4 uur)  € 350,- ex 21% btw
Dj naar keuze incl geluidsapparatuur & basis verlichting in de zaal.

Complete Dj-show in ‘t Ackerfietje (4 uur) € 450,- ex 21% btw
Dj naar keuze incl geluidsapparatuur & uitgebreide bewegende lichtshow in de zaal.

Dj-meubel Banner € 40,- ex 21% btw
Ontwerp en drukken gepersonaliseerde banner voor in het Dj-meubel

Photobooth € 200,- ex 21% btw
Onbeperkt fotostrips (10x5cm) printen & opmaak in eigen stijl met eigen tekst.

Prijzen & Arrangementen

Do-it-yourself prijzen
(huur incl. gebruik Ackerfietje, meubilair, bar, en personeel)

Huur ‘t Ackerfietje (do-it-yourself) van 21:00 uur tot 1:00 uur + 1 man personeel €350,- ex 21% btw
(maximaal 40/50 personen) (eigen drank en eten aanleveren)

Huur ‘t Ackerfietje (do-it-yourself) van 21:00 uur tot 2:00 uur + 1 man personeel €450,- ex 21% btw
(maximaal 40/50 personen) (eigen drank en eten aanleveren)

Huur ‘t Ackerfietje (do-it-yourself) van 21:00 uur tot 1:00 uur + 2 man personeel €500,- ex 21% btw
(maximaal 50 tot 150 personen) (eigen drank en eten aanleveren)

Huur ‘t Ackerfietje (do-it-yourself) van 21:00 uur tot 2:00 uur + 2 man personeel €600,- ex 21% btw
(maximaal 50 tot 150 personen) (eigen drank en eten aanleveren)

Extra opties

Huurprijs Muziekcomputer, inclusief geluidsinstallatie en Microfoon                  € 55,- ex 21% btw
Huurprijs Led-par sfeerverlichting rondom in de zaal                                             € 35,- ex 21% btw
Huurprijs Beamer + scherm en TV                                                                             € 15,- ex 21% btw

**I.v.m. geluidoverlast bij onze buren is het verplicht om het bij ons geïnstalleerde geluidsysteem te gebruiken. Elders ingehuurde Dj’s, bands of ander entertainment zal van onze geluidsinstallatie gebruik moeten maken.

Heeft u echter geen zin om alles zelf te regelen? En wilt u onbezorgd genieten van een fijne feestavond? Dan biedt 1 van de volgende arrangementen misschien uitkomst. U betaalt dan geen huur voor ‘t Ackerfietje maar alleen een vast bedrag per persoon of per consumptie.

Arrangement prijzen

Drankarrangement 1 € 20,- ex 21% btw per persoon
onbeperkt Bier, Wijn, Frisdrank + 4 x Gemengde snacks

Drankarrangement 2 € 25,- ex 21% btw per persoon
onbeperkt Bier, Wijn, Frisdrank en alle gedestilleerd + 4 x Gemengde snacks

Drankarrangement 3 € 2,- ex 21% btw per consumptie (op basis van nacalculatie)
Bier 1x, Wijn 1x, Frisdrank 1x en alle gedestilleerd 2x + 4 x Gemengde snacks

Voor informatie/boekingen of beschikbaarheid van Sportcafé ‘t Ackerfietje kunt u contact opnemen met: Fabian de Keijzer 0623746081

Voor informatie/boekingen of beschikbaarheid van licht/geluid of een DJ kunt u contact opnemen met: Dick de Kwant 0624863125

Vul het onderstaande contactformulier in en check direct of Sportcafé ‘t Ackerfietje beschikbaar is op de datum van uw evenement.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoonnummer

Datum van uw evenement

Uw bericht

U vindt ons op:
Sportcafé ‘t Ackerfietje
Groeneweg 27
2661 AL Bergschenhoek
Eigenaar:

Fabian de Keijzer
0623746081
f_dekeijzer@hotmail.com