CrazyPics Photobooth

Te gekke foto’s op je bruiloft, personeelsfeest, kraamfeest of een andere leuke gelegenheid. En dan het liefst foto’s waar je vrienden, familie, kennissen en collega’s lekker een gekke bek opzetten? Dan kan de photobooth van CrazyPics niet ontbreken. Onze insteek? Een strakke en eenvoudige photobooth waar jij alle kanten mee op kunt. Je huurt hem al vanaf € 250,- per feest*. Inclusief onbeperkt fotostrips printen.

*standaard prijs van de photobooth is € 395,- per evenement. Actieprijs alleen geldig i.c.m. een van de crazysounds dj-Shows.

Per fotosessie worden er direct 2 strips uitgeprint om mee te geven aan uw gasten, of om in een album te plakken. Uiteraard zorgen wij er voor dat de strips in stijl van uw evenement worden opgemaakt.

En achteraf krijgt u alle foto’s, die zijn gemaakt op uw evenement, digitaal nageleverd.

Een photobooth huren is een aanwinst voor ieder evenenment, privé én zakelijk. Het zorgt voor grappige en leuke situaties, je geeft een persoonlijk bedankje mee én je hebt zelf een aandenken aan een onvergetelijk feest. De fotostrips uit de photobooth hangen nog lang op ieders prikbord of gaan viraal op social media. Wist je trouwens dat we elk fotostripje direct 2x afdrukken? Én tijdens een feest mag je onbeperkt foto’s maken en printen!