Dé Perfecte Show

Wij maken van jullie trouwfeest een onvergetelijke dag/avond!

Crazysounds.nl zorgt voor een knalfeest met allround DJ’s en een spectaculaire show. Wat de setting of locatie ook is, crazysounds.nl maakt het een feest om nooit te vergeten! In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen voor HÉT trouwfeest van het jaar, en bekijken we al onze mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we samen een geschikte dj uitzoeken en jullie een passende show aanbieden. Niet 1 bruiloft is bij ons het zelfde en niets is ons te gek.

Contact & Boekingen

DE CEREMONIE

“Daar komt de bruid..”

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal laten begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze Dj’s draaien natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie. Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid. Ook eventuele live artiesten kunnen wij moeiteloos voorzien van passende versterking voor ‘jullie moment’.

 


“Fijn….! Iemand op locatie MÉT verstand van zaken”

ALLES GOED TE VERSTAAN…. ?

“One … Two… MIC CHECK”

Voor een gebeurtenis zo speciaal als jullie bruiloft ceremonie is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Om jullie de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, maken wij bij crazysounds.nl uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en ervaren personeel en artiesten. Een onverstaanbare ambtenaar is iets wat je absoluut wilt voorkomen. Veelal komt dat omdat mensen niet goed in de microfoon praten. Daarom gebruiken wij high end DPA Microfoons. Een super klein microfoontje die men langs de wang draagt voor een kraak helder geluid. Zo kunnen u en uw getuigen prima verstaan waar de handtekening gezet moet worden…!

Natuurlijk snappen wij ook dat u als bruidspaar geen microfoon omgehangen wilt hebben i.v.m. de foto’s. Daarom beschikken wij ook over diverse handheld microfoons die u zelf vast kunt houden of voor u in een standaard komen te staan. Uiteraard krijgt u vooraf een korte instructie over de “microfoon discipline” om perfecte weergave te garanderen.

MAKE THE RECORDING

RRRRRR…GGGGG ..HHH

TROUWVIDEO MET GOED GELUID!

Zien jullie ook wel eens van die trouwvideo’s waarop alles te zien is maar waar je eigenlijk niets op kan verstaan? Dat is bij ons verleden tijd. Met onze digitale mixer kunnen wij met 1 druk op de knop de gehele ceremonie digitaal opnemen! Zodat dit later onder jullie trouwvideo gemonteerd kan worden. Jullie trouwen maar één keer met elkaar, dus mag er niets te wensen overgelaten worden. Wanneer jullie de ceremonie muziek door Crazysounds.nl laat verzorgen, zijn jullie bovendien verzekerd van een heldere all-in prijs voor alle trouwlocaties binnen Nederland. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie dag en staan jullie uitsluitend aangename verrassingen te wachten.

CONTACT & BOEKINGEN

WEDDINGDANCE

…DANCE…DANCE…DANCE…

Een échte foxtrot of een Engelse wals kan nog steeds. Maar tegenwoordig kiezen bruidsparen steeds meer voor een unieke en originele opening van de dansvloer. Er wordt steeds vaker gekozen voor een WEDDINGDANCE! Hierbij is het eerste nummer meestal wat rustig om vervolgens te verrassen met spetterende danspasjes op feestelijke muziek. Ook de flashmob, striptease of zelf zingen zijn erg populair. en kunnen in deze act worden verwerkt. Het is erg leuk om dit samen te bedenken en te organiseren zonder dat jullie gasten hier van te voren iets vanaf weten. Een échte verrassing dus..! Voordeel hierbij is dat de dansvloer gelijk volstaat en u direct verder kunt feesten. Wij raden een openingsdans absoluut aan, niets staat een fantastisch trouwfeest dan nog in de weg.

Maar uiteraard is het ook mogelijk om uw ceremonie of kerkdienst te voorzien van speciale muziek of opnames. Daarbij kunnen jullie denken aan: een gesproken bericht voordat jullie naar het altaar lopen en jullie publiek vol spanning op jullie opkomst aan het wachten is (met of zonder muziek). Of juist een afsluitende speech, die de DJ aan het einde van de avond in start als jullie als bruidspaar stiekem al in de taxi zitten. Zo geef je een leuke twist aan een einde waar niemand op zit te wachten..! Kortom alles is mogelijk en niets is te gek.

ZO KAN HET DUS OOK……!

Waar blijven ze?

Korte beschrijving:

Vooraf zitten jullie gasten dan te wachten… en horen ze alleen de muziek en jullie stemmen maar ze zien jullie niet! Dat geeft al onrustige handelingen.. en vanaf 1:24 min komt de bruidegom dan oplopen. Gevolg is een staande ovatie en nog grotere drang om de bruid te zien! Die komt in dit nummer pas rond 2:30min en moet een heel eind om een vijver heen lopen om exact op het einde van de muziek bij het altaar aan te komen. vanaf 3:50 min is de bruid op aanraak afstand van de gasten en staat iedereen uitbundig het bruidspaar toe te juichen! Zeg nou zelf… Mooier kan toch niet.

Lijkt dit voorbeeld jullie nu ook wel leuk? Of hebben jullie andere ideeën voor een opkomstnummer. Wij maken er graag samen met jullie een opkomst van om nooit te vergeten! Neem contact op voor de prijzen en de verdere mogelijkheden.

Wedding Show

WOW…!

Met de enorme hoeveelheid Licht- en geluidsapparatuur die wij in ons assortiment hebben, kunnen wij iedere locatie ombouwen tot een toffe feesttent of een stijlvolle trouwzaal. Check de onderstaande video, of kom eens langs bij een van onze live shows.

Contact & Boekingen