CRAZY DJ-Shows

Een feest of evenement organiseren doet u niet elke dag. U wilt een professionele dj en perfecte kwaliteit als het gaat om de apparatuur. Qua uitstraling moet de show passen bij uw evenement maar ook bij de locatie en natuurlijk uw budget! Dan is de Complete Dj-Show van Crazysounds dé te boeken show! Met een overvloed aan gave lichteffecten en talloze opstellingen maken wij iedere locatie tot een feestlocatie.

VOOR EEN EXTREEM GOED FEEST

PARTY NON-STOP

De Crazysounds DJ-Show is zoʼn show waar je nooit genoeg van krijgt! Met een niet aflatende energie draaien onze shows al ruim 15 jaar in GROTE en kleine zalen. Geweldige nummers van de 80’s tot nu, van Year of the Summer tot Sexy als ik dans. De Dj’s van Crazysounds schuwen niets, en draaien écht alles. Een MEGA Dikke Show, super enthousiast en altijd 100% feest garantie!!!

Springende menigtes, gillende vrouwen en mannen met ontbloot bovenlijf (of andersom), dampende feesttenten, lege bierfusten, katers én poezen, verloren stropdassen, zwierende bruidsjurken, hossende bruidsmeisjes, pogoënde directeuren en housende opa’s en oma’s. Kortom, een optreden van Crazysounds vergeet je nooit meer! We hebben ieder weekend meerdere shows on-the-road … dus altijd wel een show die bij jouw event past!

COnTACT & BOEKINGEN

WAAROM CRAZYSOUNDS?

* Meerdere Dj’s in alle genres beschikbaar!
* Wij denken en helpen graag mee met het organiseren!
* Niet 1 show is het zelfde, ieder feest is uniek!
* Al meer dan 20 jaar ervaring!

GEWOON MAKKELIJK EEN BERICHTJE STUREN??

send us a message