Bruiloft

Gaat u Trouwen?

Wij maken van jullie trouwfeest een onvergetelijke avond! Crazysounds.nl zorgt voor een knalfeest met allround DJ’s en een spectaculaire show. Wat de setting of locatie ook is, crazysounds.nl maakt het een feest om nooit te vergeten! In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen voor uw trouwfeest en onze mogelijkheden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we een geschikte dj uitzoeken en jullie een passende show aanbieden.

Voor een onvergetelijke feestavond moeten jullie dus bij Crazysounds zijn.
Inmiddels hebben al meer dan 100 bruidsparen met ons de openingsdans gedaan!
Een speciale openingsdans mixen…???
Of uw opkomstnummer voor de ceremonie op maat maken?

Dan zijn onze dj’s op hun best! (zie extra opties)

STIJLVOL

 

Crazysounds.nl biedt stijlvolle en gevarieerde DJ-Shows voor uw evenement. Geen rondslingerende kabels en andere rommel. Bij ons boekt u een allround drive in show die goed klinkt én er netjes uitziet. Iedere opstelling wordt aangepast aan de locatie. Indien mogelijk kunnen wij de verlichting zelfs aan het dak hangen, voor dé perfecte feestervaring.

Personaliseer de Dj-Show voor een onuitwisbare indruk bij uw gasten. De save-the-date kaart, de trouwkaart en alle andere aspecten van jullie bruiloft zijn waarschijnlijk in een bepaalde stijl of kleurencombinatie.

Bij ons is het mogelijk om deze, door jullie zorgvuldig uitgekozen, stijl door te voeren in bijvoorbeeld het DJ-meubel.

Een compleet gepersonaliseerde Act in de stijl van jullie Dag! Lees meer>>

Ceremonie

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal laten begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze Dj’s draaien natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie. Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid.     Lees meer>>

Trouwfoto’s

Licht en geluid zijn belangrijk tijdens een feest. Geluid zorgt voor de saamhorigheid en licht zorgt voor vibe, gevoel en sfeer. Die sfeer en dat gevoel wil je natuurlijk ook terug zien in de foto’s van jullie dag. Licht is het belangrijkste element in fotografie. Een professioneel fotograaf weet hier goed mee om te gaan en geeft jullie foto’s dat “Crazy-WOW” gevoel. Ontspan en geniet van jullie trouwdag, geniet van jullie gasten en geniet van jullie feest…!
lees meer>>

De Juiste DJ…!

Met een dj van crazysounds.nl bent u verzekerd van bruiloftsmuziek die exact is afgestemd op jullie wensen. Elk bruidspaar heeft wel een eigen nummer dat symbool staat voor hun liefde of zelfs een hele lijst met liedjes die doen terugdenken aan memorabele momenten in de relatie. Daarnaast hebben jullie als bruid en bruidegom ook zelf zo jullie eigen muzikale voorkeuren. De Dj’s van Crazysounds.nl houden graag rekening met al deze wensen en stellen in nauw overleg met het bruidspaar een muzikaal programma op maat samen. Onze dj geeft u bovendien diverse tips om ervoor te zorgen dat ook alle aanwezigen op het huwelijk het naar hun zin hebben. Hoe uw muzikale dromen voor uw trouwfeest er ook uitzien: wij verwezenlijken ze graag voor u.

Crazypics Photobooth

TE gekke foto’s op je bruiloftsfeest? En dan het liefst foto’s waar je vrienden, familie, kennissen en collega’s lekker een gekke bek opzetten? Dan kan de photobooth van CrazyPics niet ontbreken. Onze insteek? Een strakke en eenvoudige photobooth waar jij alle kanten mee op kunt. Je huurt hem al vanaf € 250,- per feest*. inclusief onbeperkt fotostrips printen. Lees meer>>

Weddingdance

Een échte foxtrot of een Engelse wals kan nog steeds. Maar tegenwoordig kiezen bruidsparen steeds meer voor een unieke en originele opening van de dansvloer. Afgelopen tijd hebben we veel openingsdansen meegemaakt. Er wordt steeds vaker gekozen voor een mix van diverse nummers. Hierbij is het eerste nummer meestal wat rustig om vervolgens te verrassen met spetterende danspasjes op feestelijke muziek. lees meer>>

Oh kom maar eens kijken…..!

Wilt u een Show bij ons boeken, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Neem even contact op voor een afspraak dan nodigen wij jullie graag uit op 1 van onze openbare optredens. Of kijken wij of u langs kunt komen tijdens een trouwerij die wij verzorgen, uiteraard geheel vrijblijvend!