Feestzaal

Een verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij organiseren? Maar heeft u nog geen passende locatie? Loop eens binnen bij Sportcafé ‘t Ackerfietje in Bergschenhoek. Een gezellige locatie met verschillende mogelijkheden qua grootte. Zo kan er een deel van de feestzaal afgezet worden zodat het met een kleiner gezelschap toch nog gezellig aanvoelt. Crazysounds.nl verzorgd al jaren lang de licht- en geluidinstallatie en heeft recent de complete installatie vernieuwd en up-to-date gemaakt. Een nette bar en gezellig personeel zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw evenement.

Het huis te klein?

Verjaart u binnenkort? Of wilt u een “Sweet-16 party” organiseren? Maar heeft u niet genoeg ruimte thuis of geen zin in alle rommel? Dan heeft Sportcafé ’t Ackerfietje de juiste oplossing. Met een maximale capaciteit van 150 personen kunt u hier een écht knalfeest organiseren. Verwacht u echter maar 40 á 50 gasten op uw feestje dan kunt u hiervoor ook prima terecht. D.m.v. Back-drop gordijnen kan de feestzaal aanzienlijk worden verkleind zodat de focus van het feest in het ronde gedeelte van de zaal komt te liggen. En laat dat nu net het gedeelte met de bar en de dj zijn…! Zo kunt u dus met een klein gezelschap alsnog klein en intiem de gezelligheid ervaren van een professioneel georganiseerd evenement.

Volledig verzorgd

In Sportcafé ‘t Ackerfietje kunt u een huwelijksfeest organiseren, maar ook een verjaardag of bedrijfsborrel behoren tot de mogelijkheden. Mocht het lekker weer zijn, dan kan het terras uitkomst bieden! En hebben uw gasten honger…? Dan wordt er een buffet voor u geregeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de sporthal voor een klein bedrag af te huren om daar eventueel wat sporttoestellen neer te zetten voor de kids.

 • Prijzen vanaf:
 • Bier, Wijn, Fris + 4 x gemengde snacks € 20,- P.P
 • (op basis van nacalculatie)
 • Bier, Wijn, Fris, Gedestilleerd + 4 x gemengde snacks € 25,- P.P
 • (op basis van nacalculatie)
 • Buffetten en/of overige wensen prijs op aanvraag

De openingstijden voor evenementen zijn variabel i.v.m. sportwedstrijden. Gemiddeld is vanaf 20:00 uur tot 2:00 uur mogelijk.

D.I.Y.

Het “do-it-yourself” concept is ook in Sportcafé ‘t Ackerfietje een mogelijkheid. U huurt dan “alleen” de feestzaal inclusief bar, beamer, meubilair en 2 man bedienend personeel. Alle drankjes en hapjes kunt u dan zelf inkopen en aanleveren. Ook de eindschoonmaak en het versieren vooraf van de ruimte kunt u dan zelf verzorgen. Zo kunnen ook de mensen en of verenigingen met een kleine portemonnee een professioneel en goed verzorgd evenement organiseren.

 • Prijzen vanaf:
 • Huurprijs Sportcafé ‘t Ackerfietje      € 350,- (vanaf prijs)
 • Huurprijs Muziekcomputer                 € 55,-
 • Huurprijs Led-par sfeerverlichting     € 35,-
 • Huurprijs Complete DJ-Show             € 350,- (vanaf prijs)
  (zie complete DJ-Show pagina)

Buffetten en/of overige wensen op aanvraag

Voor informatie/boekingen of beschikbaarheid van Sportcafé ‘t Ackerfietje kunt u contact opnemen met: Fabian de Keijzer 0623746081

Voor informatie/boekingen of beschikbaarheid van licht/geluid of een DJ kunt u contact opnemen met: Dick de Kwant 0624863125

Vul het onderstaande contactformulier in en check direct of Sportcafé ’t Ackerfietje beschikbaar is op de datum van uw evenement.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoonnummer

Datum van uw evenement

Uw bericht

U vindt ons op:
Sportcafé ’t Ackerfietje
Groeneweg 27
2661 AL Bergschenhoek
Eigenaar:

Fabian de Keijzer
0623746081
f_dekeijzer@hotmail.com